S.O.S. Chef helpt!

Voor al uw vragen, hulp in de keuken, volgen van kooklessen en workshops ben je hier aan het juiste adres!


Markt van 1001 Smaken

In de Kop van Noord-Holland worden heel veel mooie en/of smakelijke producten gemaakt, en bijna altijd door bevlogen ondernemers met een passie voor hun product, waar ze trots op zijn. Die passie en trots willen wij lokaal onder de aandacht brengen door de organisatie van de StreekMarkt Kroon van Holland tijdens de markt van 1001 Smaken op de Foodcenter.

Met de StreekMarkt willen initiatiefnemers Gerrit Preijde en Jacob Preijde streekproducten beter bekend maken en een podium bieden waar producenten verdieping kunnen geven aan het verhaal achter hun producten. Met de Streekmarkt wordt een sterkere verbinding tussen Boer en Burger beoogd.

Om 13:00 organiseert Kroon van Holland een StreekLunch, waarbij gebruik gemaakt wordt van de producten op de markt. U kunt daarbij aanwezig zijn en genieten van de lekkerste Streekproducten.

Na de lunch vindt er een presentatie plaats van het Skagerdyk varkensvlees, waarbij een half varken wordt uitgebeend. Om 16:00 is er gelegenheid voor producenten en food professionals  om elkaar te ontmoeten. Deze Meet & Greet is een uitgelezen kans om kennis te maken met de regionale agrariër en visser en haar producten.

U kunt zich aanmelden voor de StreekLunch en/of de Meet & Greet door een mail te sturen naar info@kroonvanholland.com of te bellen met Jacob Preijde op nummer 0611533145.

Deelnemende producenten zijn onder andere:

D&J’s, Biesheuvel Knoflook, Utopia, Martine Blommert, Schapenstreek/mooois, ‘t oude Ambacht bakkerij, De Koen Wijngaard, Imkerij Regina, Zalmrokerij smoking, Aardappelhof, Bergerkaas, Adam Engelbrecht, Kroonjuweeltjes, Kaan Koffie, Echte Wieringer Garnalenkroket, Hertenhouderij ’t Keerpunt, Wagyu Het Koeienhuis